Am fost asaltata cu mai multe reclame pe Facebook, toate la corsete modelatoare si desi tot timpul am spus ca reclamele nu au efect asupra mea iata ca am cumparat pana la urma unul de pe un magazin online. Il port deja de vreo 3 saptamani si am zis sa scriu acest articol sa imi impartasesc experienta si cu alte persoane care sunt curioase de aceste corsete.

Aceste corsete pentru talie sau waist trainere sau corsete modelatoare talie de viespe nu sunt ceva noutate. Intradevar sunt intens promovate de foarte multe vedete insa subtierea taliei cu ajutorul unui corset nu este chiar de azi de ieri. Aceasta moda are cel putin 100 de ani din cate stiu eu.

Asadar mi-am luat un corset pt. subtierea taliei. Am dat putin peste 100 de lei pe el si pot spune ca este de calitate foarte buna. L-am purtat toata ziua, zi de zi, de cand l-am cumparat.

Initial am vrut sa imi iau din alta parte un model cu spite metalice insa l-am ales pana la urma pe acesta din latex fara nici o insertie metalica si ma bucur ca am facut acest lucru. Nu stiam atunci dar ulterior am citit ca modelele cu spite sunt mai incomode si nu iti ofera libertate de miscare foarte mare.

Asadar e un corset de latex cu prinzatoare capsa-carlig ca la orice sutien, insa are capse pe toata lungimea sa, de sus pana jos si sunt 3 randuri ca sa poti ajusta cat de tare il strangi.

In primul rand nu se vede deloc sub imbracaminte. L-am purtat si sub haine normale, mai largi si sub camasi elegante si rochii mulate si pot spune ca este relativ invizibil. Bineinteles daca vrei neaparat sa il vezi tot timpul parca ceva se vede. Insa pentru cine se uita la tine chiar si de la apropiere nu se vede absolut nimic.

Ca si rezultate, pot spune ca subtierea taliei se petrece instant, din momentul in care ai luat corsetul pe tine. Cum am purtat corsetul mi-au scazut imediat cativa centrimetri din talie. La inceput probabil o sa ai tentatia sa il strangi mai tare, eu asa am patit insa sa stii ca nu e bine nici pentru organism si nici nu se simte mare diferenta.

Cel mai mult ma impresionat cat de diferit au stat niste rochii mulate pe mine pe care nu le mai purtasem de foarte mult timp deoarece aveam umpic de burtica. Daca esti slabuta si ai doar putina burtica de care vrei sa scapi un astfel de corset pentru subtierea taliei este perfect pentru tine.

Exista insa 2 feluri de rezultate pe care le obtii cu ajutorul unui corset. In primul rand sunt cele de care ti-am spus, cele pe care le observi din secunda in care ai strans corsetul pe tine. Iar apoi mai sunt cele pe termen lung. Rezultatele pe termen lung se concretizeaza prin modelarea definitiva a taliei, obtinerea unei talii subtiri ca de viespe si pastrarea formei si atunci cand corsetul nu mai este pe tine.

Aceste rezultate nu trebuie grabite, vezi ce ziceam mai devreme de strangerea exagerata a corsetului. Pentru ele trebuie sa aiba putina rabdare si sa fi consecventa in purtarea corsetului in fiecare zi.